Obogateti s ChatGPT-jem

Peter Arčon

Vodnik do blaginje v digitalni dobi

Umetna inteligenca je tu, kaj pa zdaj? Nas bo povsem izrinila ali bomo z njeno pomočjo samo pridobili?

Namesto, da bi o tem brezplodno razpravljal na družbenih omrežjih, je avtor o tem poklepetal kar s ChatGPTjem, odgovore pa zbral v pričujoči knjigi – v zabavnem in dinamičnem dialogu avtorja s ChatGpt-jem pričujoča knjiga preizprašuje mnoga aktualna vprašanja.

Je knjigo napisal ChatGPT? Ne, knjigo je napisal avtor! Vsi odgovori, ki so delo umetne inteligence so jasno oznaceni. Predvsem gre za zabavno in poučno branje, začinjeno z nekoliko ironije in cinizma.

Dejstvo je, da prihaja ogromen val, ki ga je dobro zajahati, preden se zruši na nas, pričujoče delo pa je en od načinov, kako srečno odsurfati naprej v prihodnost …

NAROČI ZDAJ!

Akcija - POŠTNINA GRATIS!

Cena: 19.90 €
(ddv vključen, poštnino plačamo mi)
NAROČI ZDAJ!

Naroči knjigo

Napiši svoje  podatke in ti pošljemo predračun

  KLIK do angleške verzije ali Kindle izdaje knjige na AMAZONU

  Razodetje bogastva in modrosti

  Obogateti s Chat GPT-jem

  Vodnik do blaginje v digitalni dobi

  Ste pripravljeni spoznati izjemen potencial umetne inteligence?
  Le pol leta po tem, ko so neverjetne sposobnosti umetne inteligence predstavili javnosti, je le-ta naredila osupljiv preskok, ki spreminja svet, kot ga poznamo.
  Osupljive zmožnosti, ki jih ponujajo jezikovni modeli, kot je ChatGPT, ali generatorji slik na zahtevo, so poskrbeli za veliko navdušenja, začudenja in tudi skrbi.
  Dejstvo je, da svet ne bo enak kot prej. A mnogo hitrejša pot k blaginji se obeta tistim, ki se bodo znali prilagoditi ter izkoristiti nova orodja – in odličen primer je knjiga pred vami!
  “Obogateti s Chat GPT-jem” vas popelje na zanimivo popotovanje po področju podjetništva in osebne rasti. Pa ne le to – poglobite se v neskončnost znanja in raziskujte globoka vprašanja o Bogu, posmrtnem življenju, nezemljanih, seksu, in tudi o inverznem velikem vprašanju o vesolju, življenju in sploh vsem: kaj je 42?

  Preberite knjigo in se pripravite na vznemirljivo prihodnost!

  Naroči knjigo
  Naroči knjigo

  Kaj o avtorju pove ChatGPT:

  “Peter Arčon je slovenski serijski poslovnež in avtor knjige ‘Obogateti s ChatGPT-jem’. Je letnik 1966 in je znan kot direktor več podjetij.
  Eno od njih je Enigmarium, specializirano za razvoj inovativnih rešitev na področju iger in zabave. Podjetje je znano po svojih priljubljenih igrah v živo, imenovanih ‘Escape Room’. Enigmarium je ustvaril več uspešnih projektov v Sloveniji in širše ter si pridobil ugled kot vodilni ponudnik tovrstnih izkušenj v regiji.
  V svoji knjigi ‘Obogateti s ChatGPT-jem’ raziskuje temo obogatitve s pomočjo umetne inteligence in avtomatizacije. Žal mi je, da nimam podrobnejših informacij o njem ali njegovi knjigi, saj moje znanje sega samo do septembra 2021 in morda nisem seznanjen z najnovejšimi dogodki ali izdajami.”

  Priporočilo

  ‘Obogateti s Chat GPT’ je precej kontroverzna knjiga: poučna, zabavna in tudi ironična. Čeprav nisem dobil vseh navodil, kako postati bogat, sem se vsekakor zelo zabaval ob poskusu! Bravo!”

  Jure P.

  “Svašta! Nikoli mi ne bi padlo na pamet ChatGPT vprašati kaj takega. Zabavno in duhovito – z obeh strani. Sem obogaten! Priporočam!”

  Drago V.

  “This book is a game-changer -and shows you that you can get rich too! Besides that, you’ll  explore profound questions about God, the universe, and the meaning of life – with a good sense of humor!”

  Emma L.

  Knjiga, ki ti razkriva skrivnosti in ti hkrati pusti, da sam ugotoviš, da ni nobenih skrivnosti! Kljub temu, da sem se ob branju te knjige večkrat zasmejala, sem na koncu ugotovila, da je največja skrivnost v tem, da moram sama delati na svojem uspehu (in si tudi upati narediti, kar sem si zamislila).”

  Vesna S.

  “This book about getting rich with use of ChatGPT has opened my mind to new possibilities 🙂 It is a perfect example of how to do it.  So much fun! Highly recommended!”

  Sarah J.

  “Čeprav sem bil sprva skeptičen, sem bil presenečen, kako zanimive odgovore daje Chat GPT, čeprav ga sam še nisem preizkusil. Vsekakor zelo zanimivo, znanje bom zagotovo uporabil!”

  Janez P.

  Povej naprej

  Izberi platformo!

  Za medije

  za vsa vprašanja o Obogateti s ChatGPT-jem nas kontaktirajte
  na e-naslov info@connecta.si